satılık kangal

satılık kangal Satıştaki güncel yavrular aşağıdaki resimde gösterilmekte. Kangal satışı ve rezerve için iletişim hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Yavru kangal rezervesi yaptırmak için öncelikle iletişime geçip gerekli bilgileri aldıktan sonra kayıt yaptırmanız rica olunur.
Kangal yavrusu sahiplenmek için doğru adres ve doğru kişi. KangaL almadan önce alacagınız kişi ile ilgili ilk hetapta araştırma yapmalısınız. Kangal köpeklerimiz türkiye’nin en iyi köpekleri olup en iyi kangal köpek yetiştiricisidir. Köpeklerimiz birçok festivallerinde ödül ve birincilik almışlardır. Kangal yavru fiyatları kalitesine ve saflıgına göre fiyatları değişmekte günümüzde birçok köpek satışı yapmakta olan kişiler var kangal diye kırma kangal köpekleri satılmaktadır. Günümüzde annesi babası belli olmayan Kangal yavruları satılmakta bu yavrularının fiyatları daha makul ve cazip gelebilir size ancak 3 – 4 aylık oldugu zaman kırma olduklarını anlarsınız. Gerçek saf sivas kangal köpek yavruları çift kangal yavru fiyatları 1000 TL den başlamaktadır.satılık kangal

Kangal köpekleri fiyatları pahalımı?

Kangal yаvrulаrı ırk, fіzіksel ve уaş özelliklerine görе fiyatlarımız değişmektedir. Hеr şeyden önce kangalların saf ve orjіnal özelliklerini taşıması önеmlidir. Bir erkek kangal yаvrusu fiуatları 750 ile 1000 TL аrаsındа fіyatları değişmekte eğer еrkеk ve dişi еşli köpek yavrusu fіyatları 1000 ilе 1500 tl arasında satılmaktadır.

Ayıboğan ve kurtboğan kangal özelliği

Ayıboğan kangal özellikleri ayıboğan ve kurtboğan kangallar hakkında pratik bilgiler ve ayıboğan ve kurtboğan köpek satışlarımız devam etmektedir.

Türkiye de tüm ırklar arasında tek birinciliği olan kangal köpekleridir. Kangal köpekleri üst üste 2 defa Türkiye birincisi olup bütün ödülleri ve kupaları alarak kendilerini kanıtladılar. Türkiyede şampiyonu olan panterler soyu kangal köpekleridir. Karabaş soyu köpeklerin üstüne daha türkiye birincisi olmamıştır.

satılık kangal

Share